En timme

2007-12-17 @ 08:32:48
Börjar en timme tidigare idag, jobbar 9-18.
Tanken är att det ska städas och fyllas på varor denna timme...
Hinner ju inte det när butiken är öppen...Men shit va det är otacksamt att städa,
man städar bland kalendrarna och sen vänder man ryggen bort o 5 min senare är det lika stökigt igen.
Och detta är vuxna människor som inte kan lägga tillbaka sakerna på den platsen man tog den...*suck*
Men men sitter och äter lite frukost nu, kommer ju bli attans hungrig sen....äta frukost en timme tidigare gör en hel del. Pappa va förbi vid 7-tiden imorse och lämnade klapparna som ska ligga i strumporna på julaftonsmorgon. Iiihh, vill öppna nu :D
Annars har helgen vart lugn. Skönt!! I lördags va det jobb på schemat sen till mamma och pappa en sväng och umgås med dem :) Äta god mat och pappa hade gjort saffranskaka och saffransmazariner :) *gött*!!
Markus kom dit efter han spelat klart sin fotbollscup i ryd, de vann! :D woho
Sen slappa vi vid tv:n på kvällen, såg Pirates of the Caribbean - Svarta Pärlans förbannelse. Men vi såg den på dvd:n istället för på 4:an, så slapp vi reklamen och nyheterna.
Igår köpte vi gran och posta julkorten, fixa sista julklapparna till Ella och Lisa. Sen till Markus föräldrar för och fira hans mamma som fyller imorgon tisdag! =) Julpynta lite på kvällen....Men pynta granen blir nog ikväll.... :)
Nehe, mot jobbet!
Puss & Kram

Kommentarer

Postat av: Sarah

Ska också pynta granen ikväll!! Släpade med mig åbäket från Ledberg häromdagen, och jag måste erkänna... Den ser mycket snyggare ut när jag inte måste klämma in den så nära väggen jag kan för att själv få plats i rummet, och när jag inte viker ner toppen för att den är för lång..... *flin*
PUSS!

2007-12-17 @ 13:55:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback