Kikkobar

2007-12-11 @ 11:14:29
I söndags kväll va det julbord med jobbet. Kl 18:30 skulle vi ses vi Kikkobar.
Har aldrig varit där förut....har fått för mig att de mest har sushi. O det är INTe min favorit, har visserligen bara ätit det en gång men näe, det va inte min favorit. Men åt vårrulle till förrätt och sen salladsblad fyllt med lite smått och gott som varmrätt...och sen apelsinglass som dessert :) Det va riktigt gott...och mycket trevligt :)
Haha men när jag kom hem kändes det bara sååå skönt...ännu en grej som jag kan bocka av på min att göra lista innan jul...Gaahh..känner mig stressad mest hela tiden....O det ska liksom inte kännas skönt att nu har jag avklarat detta och kan stryka det på listan..näe...då är det nåt som är fel...eller ja ni förstår..
Ser fram emot den 23:e december, då kan jag bara sitta i soffan och mysa med tända ljus och invänta julafton!
Men jisses va denna månad går fort...läskigt fort.... snart lucia ju.
Annars så va helgen lugn, fredagskväll blev det pizza och Idol-finalen. Och JA, rätt person vann!
Lördagen jobbade jag 10-17, sen hade vi myskväll här hemma och tittade på Deja Vu....riktigt riktigt bra film!! Me like :) Sen skjutsade vi hem Markus föräldrar som vrt ute på julbord. Söndagen bestod av jobb 11-17 och sen som sagt julbord med jobbet.
Förresten, min söta pappa va förbi med två paket i ehh torsdags tror jag eller om det va fredags :P haha
Men han och mamma tyckte att jag skulle få en chokladkalender och så fick jag en såndär grym gran som man kan ha i bilen ;) Hihi,de är för söta min föräldrar <3

  
Visa stor bild



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback