Update

2008-03-18 @ 10:49:31
Har inte hunnit skriva så mycket på sistone. Har haft nåt att göra mest hela tiden.
Som sagt förra veckan gick Markus och jag om varandra hela veckan, han hade sina träningar, jag hade 3st  20-kvällar på raken samt att jag tränade.....Men så va jag ledig i fredags, tanken va att jag och Markus skulle ha en mysig fredagkväll ihop...Men när han kom hem ifrån fotbollsträningen i onsdags så frågade han mig hur jag jobbade på fredag...Hej va är det nu sa jag du vet att jag är ledig på fredag. Eh, jag har fotbollsmatch på fredagkväll. Hopp det va den mysiga fredagen...jag blev lite smått sur då. O nej inte på Markus utan på hela situationen, vi har jämt sånt oflyt ..det krockar alltid.när jag är ledig ska han bort...när jag jobbar till 20 så har han ingen träning, den helgen som jag är ledig så har han fotbollscup m.m...haha
..så har vi haft det sen vi blev ihop...Så i onsdags va det droppen....Jag va så trött på det! Men men så är det ibland, vi överlever =) Som Markus sa till mig när jag va lite små putt ....att vi får verkligen ta vara på varandra och ha det mysigt de få timmarna vi ses =)
Men jag fick en mysig fredagkväll iaf, min kära Emma va här så vi bakade chokladbollskaka och tittade på Let´s Dance/Så ska det låta....hade en mysig kväll, den blev dock sen, vilket kändes när klockan ringde i lördags morse då det va dags o åka till jobbet. =) Men va gör det när man har trevligt sällskap.



1. Emma in action
2. Det ser verkligen inte gott ut, ser ut som en hög med ja..gissa själva
3. Så blev resultatet, o nej Emma o jag har inte ätit allt det själv. Markus och Tobbe hjälpte till :P

Lördagen bestod som sagt av jobb, det va verkligen segt till och från.
Vi fick iallafall ett par timmar ihop i lördagskväll, vi åt tacos och tittade på
The Contract och sen Melodifestivalen. Markus somnade visserligen vid 20:30
men ett par timmar som sagt fick vi ihop :P haha
The Contract
 Söndagen bestod även den av jobb. Söndagar är faktiskt aningen segare än lördagar.
Men klockan slog 17:00 även denna dag och jag fick gå hem =)
Vi tittade på Shooter och det sista programmet av i en annan del av Köping. Vi missade det förra söndagen så vi tog igen det i söndags.

Shooter
 


Igår spenderade jag min dag på jobbet också, tänka sig :P
Det gick faktiskt hyffsat fort även om det va väldigt lite kunder. De vågade ju inte riktigt ge
sig ut i vintervädret. Jag vill verkligen inte ha snö nu!!! Det ska va vår, fick ju lite vårkänsla
förra veckan när solen sken och snödropparna har tittat fram men näe då då ska
det kommer ett snöoväder hit. Suck!! Kunde det inte kommmit i julas, för såhär mycket snö som det är nu va det inte i julas....Aja...det här försvinner väl snart hoppas jag!
Körde Body Pump efter jobbet igår, de har ju börjat med Body Pump 65 nu. Nya övningar och ny musik. Men njae, än så länge gillar jag det förra passet...tyckte att musiken va bättre på det passet, O musiken är väldigt viktig....för är den bra och trallvänlig glömmer man lätt bort att det är tungt. Men har ju bara kört det en gång...jag lär nog komma in i det här också! Det här passet kommer de ha i 3 månader nu.....sen är det Beach 08 :p
Nehe om man ska fixa iordning sig för att sedan bege sig till jobbet. Idag kan nog bli en ganska trevlig dag, både jag och Sarah kör 13-20 :D Partytisdag :P haha
Just det...simhallen idag. Milla ville så gärna att vi skulle följa med och jag VILL!! Va jättelänge sen jag va i simhallen, och skulle va kul o åka dit med Millabus mfl....Men som sagt jag jobbar till 20:00.
Men plaska lite åt mig också, och åk rutschkana!!!! Majjabladet lovar o följa med nästa gång!!

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback