Uschan vilket äckligt väder...

2010-11-09 @ 11:33:25

Idag vet i hundan om Vilma och jag ska gå ut, det snöar, blåser och är kallt. Är inte sådär jättepeppad på att gå ut men lite frisk luft skulle ju va skönt....återstår att se hur vi gör.
I söndags va vi uppe med tuppen och hann med en hel del:
Diska x3, vattna blommorna, laga mat, baka kladdkaka & chokladbollar, slå in presenter & julklappar,  tvätta, va och tittade på kyrka och församlingshem, var på 2 husvisningar och en himla massa bus & lek med Vilma :)
Igår klockan 13:30 hade vi bokat en date med en dam (surtanten) på Domkyrkans församlingshem för att kolla läget inför lördag. Sen tog vi en promenad upp till bilen och åkte ut till Maxi för att veckohandla. Mackan började handla och jag och Vilma tog en snabb sväng inne på IKEA för att uträtta några ärenden.
Hem och laga mat för att sedan ut och åka lite igen, en sväng förbi Ö&B och sen ut till Vilmas farmor och farfar där vi bjöds på fika och mys framför brasan. Fasen vad gött det skulle va med öppen spis (vi har ju en men vi får inte använda den) det är aningens kallt i vårt kök och vardagsrum...

Varför ligga rakt i gymmet när man kan ligga på sniskan ;)


Mammas lilla gladfis :)


I söndags när det va minusgrader ute så fick Vilma ha mammas gamla overall på sig!.


Nehe om man ska ta tag i gårdagens diskberg medans Vilma fortfarande sover.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback