Vi börjar med fredagkväll...

2010-11-16 @ 22:14:48

Jisses, fredag, lördag, söndag & måndag bara försvann. Det har varit full rulle hela dagarna, men nu sover Vilmis och Mackan är på fotbollsträning så ska se om jag kan uppdatera bloggen lite.
Vi börjar med fredagkväll i detta inlägg:
När Mackan kom hem från jobbet så åkte vi till Grand Svecias Glutenfria Bageri i Vidingsjö för att införskaffa lite smaskigheter till Milla inför dopfikat.
Sen dumpa de mig hemma, jag moppade och dammsög golven medans Mackan och Vilma åkte till Elgiganten och lämnade in vår stavmixer som bara klarade av att göra 2 puréer sen började den lukta bränd och svart plast hamnade i purén :/
Sen gasa vi ut till Holmetorp där det bjöds på tacos. Markus syster med pojkvän och Markus bror med familj var också där på besök så det va fullt hus.

Vilma med sina kusiner Ella & Lisa

Vi kom i säng vid 22-tiden men Vilma va ledsen så det blev lite spring...vid 22:30 är det nån IDIOT som ringer på vår dörr och sen hör man hur personen springer som en tok upp för trapporna. Nödvändigt! Tur för den personen att Vilma inte somnat då... Det hela slutade med att Vilma fick sova mellan oss då vi kände att vi behövde några timmars sömn inför lördagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback