Fokus på bröst

2010-10-30 @ 18:21:34

Vilma och jag va ju på Ikano/IKEA igår och barnstolen hade kommit in så den fick vi med oss hem.
Sen va vi inne en snabb sväng på Lindex och fick med oss en jättesöt tomteklänning som Vilma ska ha på julafton.

Vilma testar nya stolen

Idag började jag dagen med ett body pump pass. De hade Rosa bandet dag på Feelgood så man skulle ha nåt rosa på sig och så va det extra fokus på bröst. ...Det kändes att köra två bröstlåtar istället för en kan jag lova er.
När jag kom hem från träningen så åkte Mackan ut till sina föräldrar för att hjälpa sin pappa att gjuta
 (tror det va så iallafall)
Jag och Vilma mötte upp syster och Skorpan efter lunch för en liten sväng på stan.

När vi hade uträttat våra ärenden på stan så följde
Vilma och jag med upp till syster och Skorpan för lite mys & lek =)


Nehe om Mackan kan behaga att komma hem snart så vi kan äta :)

Tornby tredje dagen i rad...

2010-10-29 @ 11:34:11

Jisses vad de två senaste dagarna bara försvunnit. Har inte funnits nån tid för att blogga men här kommer ett litet inlägg.
Syrran och jag packade in våra små troll i min bil och styrde mot Ikano/IKEA i onsdags.
Kul o se nåt annat än stan :P För Tornbyområdet är ju såååå kul ;)
haha det kommer jag snart ångra att jag skrev då jag börjar jobba ute på Ikano snart igen...
Blev en hel del shoppat och syrran bjöd på fika på IKEA :) Himlans trevlig dag, blir lätt det när man har syrran och Skorpan som sällskap. Jag knyckte dessa två bilder från syrrans blogg:

IKEA´s hiss är bästa hissen i stan, så rymlig.


Som ni ser va bilen fullpackad när vi lämnade Tornby.

Vi åkte till IKEA för att jag skulle köpa en barnstol till Vilma men den va ju såklart slut. Men det kanske va bra det, tror inte vi hade fått plats med den i bilen också ;)
På kvällen hojjade jag ner till Feelgood och mötte upp Sarah för ett Body pump pass. Som vanligt kanonskönt o köra järnet, la på en extra röd rackare på tricepslåten..men den åkte av efter halva. Man måste ju börja nånstans ;) Att träffa Sarah ger mig mycket positiv energi, pratar massa jobb eller Sarah pratar av sig ;) (hur nu det kan va positivt att prata jobb?) vi drar tråkiga skämt (vi har samma dåliga humor..)
Jag blir glad av att få träffa henne helt enkelt :)

Igår åkte Vilma och jag ut till Tornby igen för att reklamera min plattång som jag köpte för ca 1 månad sedan men som helt plötsligt sluta fungera :( Och alla som känner mig vet att jag inte klarar mig utan min plattång :p
Men jag fick en ny :D
Vi åkte förbi Mackan på jobbet och hälsade på lite sen åkte vi hemåt för lite lunch. Sen mötte vi upp syster och Skorpan för en sväng på stan.
Lite senare på eftermiddagen kom Vilmas mormor & morfar på besök. Vi gick upp till syster och skorpan och fikade på en himla god chokladkaka som syrran bakat.

När vi kom ner till oss igen så va det tack och godnatt för Vilma och jag åt lite och vid 21:30 trillade Mackan in från fotbollsträningen.

Idag ska Vilma och jag åka ut till Tornby igen ...haha näe vi älskar inte Tornby. Men enligt IKEA´s hemsida så ska barnstolen ha kommit in idag så vi ska åka och köpa den tänkte jag. Hellre åka fredaglunch än i helgen!! Nåt säger mig att det kommer va himla mycket folk i helgen och då tänker inte jag va där.

Påtal om nåt helt annat, Vilma har bara sovit 30-minuter åt gången de senaste dagarna vilket gör att hennes humör inte alltid är tipptopp...hon behöver sova mer än 30 min om hon ska bli pigg och glad...
Gissa vad hon gör just nu, ligger och sover och har gjort det i 1,5 timme snart :D

Världens finaste tjej

2010-10-26 @ 20:51:32


Denna fina bild tog systers man Linus på Vilma igår!

Inget är som mors bak

2010-10-26 @ 20:47:55

Mötte ju upp Hanna & Åsa på eftermiddagen för en höstpromenad runt ån, kanonskönt och jätteskoj o träffa tjejerna :)
När vi kom hem så fick jag ett bakryck och slängde ihop lite kolakakor och chokladbollar *mumsfilibabba*
Nu sitter jag här i min ensamhet, Vilma sover sen 30 min tillbaka och Mackan åkte iväg på fotbollsträning vid 19.00 och är inte hemms förns 22:30-22:45...Gissa hur mycket jag längtat efter denna dag, då fotbollen drar igång :P
Idag ringde prästen som ska döpa Vilma, så nästa tisdag ska vi träffa honom.
Jag känner att det är mycket i mitt huvud just nu: Bvc, babysim, dop, jobb m.m men allt är nedskrivet i kalendern så förhoppningvis ska jag inte glömma nåt...haha
Gudars vad jag ser fram emot när Vilma börjar äta barnmat (vilket är ganska snart) det går bra och amma men ibland är det lite stök och bök men det som är jobbigast är att jag håller på att försvinna :(
Innan jag blev gravid så vägde jag 50-51kg, vägde 60kg i nionde månaden nu är Vilma 4 månader om 1 vecka och jag är nere på 48,2kg :( 
Så hoppas att jag går upp i vikt när jag slutat amma!

Näe, nu ska jag smaka mina kolakakor & chokladbollar ;)

Det är sidan som gäller just nu

2010-10-26 @ 12:34:19

Vilma har kommit på att det är mycket roligare att ligga på sidan nu vilket gör att det blir lite svårare när man ska byta blöja ;) Men allt går.
Igår hade jag 1,5 timmes egentid-frisörtid- gissa hur skönt det va!! Ojoj, sitta och dricka te, läsa skvallertidningar och bli ompysslad i håret! Hade bokat tid för färgning men när min frisör va klar med färgningen så sa han det, så klipper vi lite.. .. .. Eh, jag har bara bokat tid för färgning sa jag. (tänkte shit är ju inte direkt rik på kontot såhär innan den "stora" mammapenningen trillar in) Han sa det, jag bestämmer att vi klipper lite nu när du ändå sitter här. Åh tack snälla sa jag!! (vilket behövdes för jisses vad mina toppar va slitna) När jag skulle betala fick jag BARA betala för färgningen!!! Jag har nu äntligen hittat en frisör som jag kan tänka mig att gå tillbaka, inte bara för att han klippte mig gratis..haha.. utan han va mycket mycket trevlig!
När jag kom hem så hade Mackan slöjdat ihop lite käk, han är ju pappaledig halva måndagarna så han kom hem vid 12 lagom till jag skulle gå iväg till frisören.
Vi 16 hojjade han tillbaka till jobbet för fotografering och hjärt&lungräddningskurs (stjärt & pungräddning som vi säger här hemma)
Jag och Vilma blev uppbjudna till Forsbergs på lite mys och lek på kvällen :)

Dagens busVilma:

'
Snart ska vi möta upp Åsa & Hanna för en härlig höstpromenad runt ån.

Bus med pappa

2010-10-24 @ 17:54:54

Premiärdopp

2010-10-24 @ 17:25:39

Liten update om vad vi haft för oss i helgen.
I lördags började jag dagen med ett body pump pass, la på mer vikter på benlåten (den du sarah :P haha men det va tomtens fel....)
Sen hem och duscha, äta lite sen iväg och titta på Mackan som med sina Hawaii hotboys spelade innebandymacth.
Fina Lina sällskapade oss på läktaren, himla trevligt :) Tyvärr hjälpte inte vårt hejjande för de förlorade...
Direkt efter matchen styrde vi bilen mot Maxi-storhandling-...jisses vad vi handla men blev billigare än vad vi trott, nåt positivt iallafall ;)
På kvällen blev det tacos och soffmys.

Kvällsbus med pappa:


Idag var vi på babysim för första gången, så stolt över min tjeja. Inga tårar, inget gnäll! Men hon tog en liten powernap i Mackans famn under genomgången men så fort vi kom ner i vattnet så va det full fart på henne :) Supermysigt! Ser fram emot nästa söndag redan. (I december sen jobbar jag typ varje helg så då blir det inget babysim för min del :( ....)


Man blir lätt lite trött i ögat efter all plask och lek ;)


Efter vi varit på babysimmet så åkte vi ut till Björkeberg på husvisning, huset va lite för litet tyvärr.
Nu är Mackan iväg och byter till vinterdäck på vår bil, Vilma ligger och sover på vår säng och jag pysslar och plockar lite här hemma.

Imorgon ska jag till frisören!!! Yay :)

Fredagkväll i stugan

2010-10-22 @ 21:34:26

Då så mina kära vänner då var den här fredagen snart slut. Den bara sprang iväg....
Strax efter 13 mötte vi upp syster och Skorpan på gatan och traskade ner på stan, fixade lite ärenden och gick och spana lite.
Sablar vad jag kommer sakna syrran när hon börjar jobba, är ju van att ha henne hemma, kunna ta en sväng på stan, lekstund, fikastund .m.m. Men vi fick vara mammalediga ihop i nästan 4 månader :) Mycket mysigt...
När vi va klara på stan så gick jag hem och ammade Vilma sen gick vi ner på stan igen och mötte upp tant Emma och tant Lina som satt och käka :) Alltid trevligt att träffa dessa tjejer :)
Efter det va Vilma och jag ute och traskade en sväng och mötte upp Mackan som cyklade hem ifrån jobbet.
Kvällsmat, familjebad, vilma sover för natten CHECK!
Mackan sitter och surfar i tredje rummet och jag sitter och surfar i vardagsrummet...sociala klubben :P haha

Har inte tagit ett enda kort idag :(
Slänger in en på mina fina älsklingar som jag tog häromkvällen:

Snart är det tack och godnatt-en ny dag imorgon.

2010-10-21

2010-10-21 @ 22:07:43

Dagens busfrö:


Vi gick och la oss vid 22:30, jag hade svårt o somna (har haft det sen en tid tillbaka), det suger o bara ligga och vrida och vända på sig..klockan går...jag kan inte slappna av för att jag vet att snart kommer antagligen Vilma börja stöka runt i sängen...antingen tappat nappen eller hungrig...
så då blir jag stressad över att jag måste sova  lite innan hon vaknar....
Inatt så va jag uppe och stoppade in nappen x-antal ggr, vilket resulterar i en trött morsa idag.
Strax innan 08 gick vi upp idag, så lite sovmorgon fick jag :P
Vi va inne och busade fram till lunch då vi tog en liten sväng på stan och
avslutade med 1,5 timmes promenad i det fina höstvädret :)
De har stängt av varmvattnet för oss från 19:00 ikväll till 06:00 imorgonbitti.
Men vi tappade upp ett varmt bad innan kl 19, så direkt efter att jag och Mackan käkat så tog Vilma och jag ett varmt och skönt bad :)


När Mackan och jag satt och åt så fick Vilma tag i knäckebrödspaketet....haha, knäckebröden som låg i botten av paketet blev aningens blöta och för att inte tala om hur blött paketet blev ;)

Dagens Vilma

2010-10-20 @ 22:20:15

Började dagen med att ligga på mage och träna nacken.
Rullade även runt från mage till rygg. (morsan va inte riktigt beredd på´t och hann inte ta kort)


Sen tog vi på oss mysdressen och myste.


Vilma och jag gick ner på stan på eftermiddagen för att möta upp pappa Markus som varit hos tandläkaren.
Vi tittade in på Hannas jobb och sa hej. Mötte även familjen Blohm/Stenberg på stan :)
När vi kom hem ville Vilma testa sina nya badbyxor, hon ville testa så att de satt bra, lite pinsamt om de trillar av på söndag ;)


Dagens shopping:(använde presentkortet som vi fick av Tobbe & Åsa i present när vi fyllde år)
Blev lite shopping till Vilma :)


Körde ett body pump pass nu på kvällskvisten, när jag kom hem åt vi kladdkaka :)
 Hehe har man tränat får man unna sig nåt gott.
(slöjda ihop den innan jag åkte ner till Feelgood)

Simsalabim äpplekaka

2010-10-19 @ 20:17:11

Alarmet på mobilen ringde vid 8:30, vaknade och stängde av det. Efter att ha varit uppe x-antal gånger inatt och stoppad in nappen så var morsan trött när alarmet ringde.....Men som tur va vaknade jag strax innan halv tio. Klockan 11:00 skulle vi va på Simsalabim för ett informationsmöte angående babysim.
Som tur va så kom Mackan hem vid 10:30 och skjutsade oss dit.
När mötet var slut, badbyxorna inhandlade och kursavgiften betald så åkte Mackan tillbaka till jobbet och jag och Vilma tog en regning promenad hem.
Efter att både Vilma och jag ätit lite lunch så gick vi upp till syrran & Skorpan i trappuppgången bredvid och lekte lite och åt en supergod äpplekaka som syrran bakat :)




Just nu är Mackan på innebandyträning, jag och Vilma tittar på Sveriges skönaste familjer eller vad det heter.
När Mackan kommit hem och Vilma sover så ska vi äta lite fruktsallad och titta på Veckans brott, ska ju handla om dubbelmordet i Linköping.

Öppen förskola i A:t

2010-10-18 @ 21:30:54

Idag har vi haft öppen förskola här på S:t korsgatan 10A. Som tur va så var det inte mer än 2 barn som kom :P

När Skorpans pappa kom och hämtade henne så traskade vi ner till Bokmedia för att spana på min julschema på jobbet. Efter det så tog vi en promenad upp till bilen (som numera står parkerad där vi bodde förut) och åkte ut till Maxi för att handla.
När vi kom hem mötte jag upp Emma på stan för en liten snabbdate :)

Läget just nu:
Vilma sover för natten.
Mackan spelar nåt spel på sin ajfån 4 som låter wiee wiee wiee wiee.
Jag fick hem en katalog från Lilly idag med massa brudklänningar i som jag sitter och spanar i :)

Vilma ligger och bubblar

2010-10-18 @ 11:53:03

Igår låg Vilma och bubblade i babygymmet. Det är första gången som vi hör henne "prata" så mycket... :)
Behöver jag skriva att det va supermysigt o höra henne ligga och "prata"!!
Åh, vad jag älskar henne <3


Söndagen bara flög förbi, matlagning, bakning i form av en kladdkaka, härlig höstpromenad, tvätta, dammsuga, vattna blommor och m a s s a  m y s  m e d  V i l m a.
Vilma ligger och sover, jag sitter  och väntar på att Mackan ska komma hem från jobbet så vi kan äta lite.
Strax efter 13 kommer syster ner med Skorpan. 
Syrran ska på jobbmöte och Linus jobbar så vi ska va barnvakt åt Skorpan, supermysigt!! :)
Sen ska jag ner till Bokmedia för att prata med El Jefe om julschema, efter det blir det veckohandling på Maxi.

Mammas hjärta

2010-10-17 @ 10:30:11

Blir alldeles varm i mitt mammahjärta när jag hör detta skratt <3


Nu är det dags för frukost, nybakade scones!

Lugna lördan

2010-10-16 @ 23:19:40
Gudars vilken skön dag vi haft idag! Jag hojjade ner till Feelgood strax innan kl 10 och mötte upp Sarah för ett Body Pump pass :) Pigga och glada men framförallt S T A R K A ;) Sarah va så exhalterad att hon börja kasta vikter omkring sig :P hahha Alltid lika skoj att träna ihop med Sarah och få höra lite "jobbskvaller" ;)
Sen hojjade jag hem, in i duschen och sen slappade vi bara.
Efter 14 tog vi en härlig höstpromenad genom Trädgårdsföreningen.

På vägen hem gick vi förbi Stadsmissionen där syster med familj satt och fikade.
Vid 18:30 traskade vi bort till Lovisa och Johan i Hejdegården för lite inflyttningsfest.

Blev inte så många kort tagna men Milla & Lovisa fastnade på kort med vår lille tjeja :)
Vi blev inte så långrandiga där ..nu sitter jag i soffan mätt och belåten, Mackan sitter i vårt "tredje rum" och mekar med datorn och vår fina solstråle sussar så sött i sin säng.
Imorgon har vi bara tvättstugan på schemat! Resten av dagen ska vi bara mysa.

Tack för skjutsen kusinen

2010-10-16 @ 22:19:04

Gårdagens lekstund...

2010-10-16 @ 13:16:25

...med kusin Skorpan kommer här i bilder.

Lite kvällsbloggning

2010-10-14 @ 21:44:42

Har tappat suget för o blogga senaste dagarna, tänkte skriva att det inte hänt så mycket sen sist men det händer alltid nåt skoj varje dag :)
Men ska försöka plita ner några rader om vad som hänt sen sist.
I tisdags så rullade systeryster och jag ner barnvagnarna på stan en sväng, vad skulle vi göra om stan inte fanns :P haha Tittade in på Fräcka Fröken en sväng för att ge Skorpis lite mellis. Vilda Vilma va inte alls på humör för att fika utan va lite ilsken. Vet inte om det va för att Skorpan fick banan och inte hon ;)
Igår så gick jag och Vilma ner en snabb sväng på stan och inhandlade denna fina overall.
Vilma fick pengar av snälla farmor och farfar för att köpa overallen.! Tack snälla!!

På eftermiddagen plockade vi upp Vilmas morfar och åkte till Norrköping en sväng.
Vi åkte förbi min morfars grav och min farmor och farfar vid minneslunden och tände ljus och la dit en blomma.
Sen åkte vi förbi min mormor på vägen hem.
Mackan tyckte det va tokskönt att vi inte va hemma när han kom hem från jobbet :P heheh
Han hade egentid i 3 timmar...3 timmar att leka med sin nya Iphone 4 :P Som ett barn på julafton! Mer behöver jag väl inte säga...hehe
Idag har vi varit lata, varit inne och lekt och myst nästan hela dagen.

Men vi pallrade oss ut på eftermiddagen och gick upp till Ica och sen gick vi och mötte Markus som va på väg hem från jobbet så lite frisk luft har vi allt fått idag.
Just nu ligger Vilma och sover, Markus leker med sin Iphone 4 och jag bloggar och har tvättstugan.
Jag ser fram emot morgondagen för då ska vi mysa med min fina syster och Skorpan! :)

Bedragen

2010-10-12 @ 12:51:33

Igår när Mackan kom hem ifrån jobbet vid lunchtid så åkte vi till Ikano-huset och hämtade ut min mobiltelefon som varit inne på lagning på Telia. Sen åkte vi vidare till Maxi för lite veckohandling.
När vi kom hem tog vi en härlig höstpromenad samt uträttade ett ärende på banken.
Vilma va helt fascinerad över orkidén som stod i fönstret igår.



Morgonens Vilma:



Vilma har nu börjat ta tag i sin favorit solen:



Jag har läst ut boken Bedragen av Katerina Janouch. Den va riktigt riktigt bra. Kan varmt rekommendera den.
Jag har redan börjat läsa andra delen i serien, Systerskap.
Bedragen

Cecilia Lund älskar sitt jobb på sjukhuset där hon befinner sig mitt i livets mest dramatiska ögonblick, födelse och död. Privat tuffar det på, med fyra barn och äkta maken John som är fotograf samt hus i en trevlig förort. Varje dag är fylld till brädden men hon är ganska nöjd.
En oväntad händelse slår plötsligt sönder deras tillvaro. Det ringer på familjens dörr och där ute i vinterkylan står en främmande ung man, Simon. Han hävdar att John är hans far och han själv frukten av en passionerad tonårsförbindelse. Just då förbereder John en längre utlandsresa. Cecilia står ensam och konfronteras med den hemlighetsfulle Simon, samtidigt som sprickorna i hennes och Johns relation blir allt djupare. Runt familjen vävs ett nät av oförklarliga händelser och svek. Det är inte helt lätt att avgöra vem som är bedragen - och vem som bedrar.

Bedragen är den första delen i romanserien om barnmorskan Cecilia Lund.

Nu väntar en härlig höstpromenad med min fina syster och Vilmas fina kusin.

Helgen som varit...

2010-10-10 @ 21:20:44

I lördagsmorse vid 10-tiden hojjade jag ner till Feelgood för ett Bodypump pass. :) La på mer vikt på rygg! Yay!!
Mackan och Vilma tog en runda på stan och mötte upp mig när mitt träningspass var slut.
Hem och duscha, sen styrde vi bilen mot Norrköping för att fira min mormor som både fyllde år och hade namnsdag.


När vi åkte från mormor åkte vi förbi Babyland (vi fick ett presentkort på 500:- där när vi köpte vår barnvagn)men vi hittade inte det vi sökte....så vi åkte vidare till Candyland och köpte MASSOR godis :P
Sen styrde vi bilen mot Holmetorp och hälsade på Vilmas farmor & farfar.
De håller på att byta dräneringsrör så det va full fart där ute...Mackan hjälpte till med ett spadtag.
Vi fick med oss äpplekaka och jättefina rosor som luktar kanongott hem!!

På kvällen mumsa vi på allt godis vi köpt och spelade lite wii.
Vilma slocknade strax innan 21 så vi ett lite egentid och slappade i soffan :)

Imorse...tidigt imorse åkte Mackan ut till sina föräldrar för att hjälpa sin pappa.
Vilma och jag sov ett tag till men vid 08:15 ville Vilma gå upp.
Annars så har vi haft tvättstugan, tagit en sväng på stan, åkte till Landerydskyrka för att titta inne i den men det va inte öppet trots att det stod att det va öppet mellan 11-16 och vi va där 15:15 *surt....* Men vi får helt enkelt åka ut dit igen.

När vi kom hem slängde vi ihop en pizza och bjöd ner syster och skorpan :)

Fika, Fräcka Fröken, Forsbergs

2010-10-08 @ 21:33:53

Idag har Vilma och jag fikat med Forsbergs på Fräcka Fröken.
Alltid trevligt att hänga med fina familjen Forsberg.


Limpan har gått och köpt sig en ny kamera så han fota både här och där bl.a så tog han den här fina på Vilma.


När Mackan kom hem från jobbet så slöjda han ihop tacos och jag städa.
Efter maten badade han och Vilma och jag dammsög.
Fasiken vad skönt det va att äta innan klockan 18.
Många timmar att bara sitta och slappa i soffan :)
U n d e r b a r t!
Vilma sover sen 30 min, Mackan läser "Gör det själv" och jag surfar runt.

Gladfis ;)

2010-10-08 @ 12:21:38

Drömmer...

2010-10-06 @ 13:57:08

...om ett hus på landet. Igår när Mackan slutat jobba så åkte vi på husvisning.
Båda två fastna för huset, det va inte superduperfint men man skulle kunna göra det kanonfint!!! :)
Åhh, just nu är det spara spara spara pengar som gäller. Hur i hela friden det ska gå till, jag blir ju inte speciellt rik på att va mammaledig (men det är himla mysigt att va hemma och mysa med min fina dotter).
Igår på eftermiddagen så hängde vi med syster & Skorpan. Vi hakade på när syster uträttade några ärenden på stan, sen tog vi en promenad och avslutade med en fika på Fräcka Fröken som systeryster bjöd på :)


Gårdagens busVilma.

Nytt i garderoben

2010-10-05 @ 12:35:12

Efter vi varit på Bvc med Vilma igår så va vi inne en snabb sväng på Skopunkten och Ginat Tricot.
Detta fick följa med mig hem från Gina Tricot.


Vet inte riktigt vad som händer med mina tröjor, jag har 3 tröjor med knappar på bröstet. Den rosa från BikBok är det hål i och den gröna från H&M är det också hål i :( Så har bara en som är hel....
Så jag behövde helt enkelt en ny utan hål! :) Tröjor med knappar är bra skit när man ammar :)

Tårarna...

2010-10-04 @ 21:59:34

var inte långt borta när Vilma fick sina 3-månaders sprutor :( Mammas lilla skrutta!
Hon vaknade vid 08.30 imorse och vi hade tid på Bvc vid 13:00 däremellan sov Vilma inte många minuter så jag tänkte att antingen somnar hon påvägen på till Bvc eller så är hon grinig när hon får ligga själv när hon ska vägas och mätas. Men icke, när Marie (Bvc-sköterskan) sa hej Vilma så sken hon upp som en sol sen fyrade hon av leende efter leende :) Och så räknade Marie och hennes kollega 1 2 3 och satte in varsin spruta i låren på Vilma.
Åååh då kom tårarna..ajaj inte alls skönt tyckte Vilma. Hon som va så glad och sen från ingenstans kommer de där dumma sprutorna :(

Vikt 24/8 : 4700g
Vikt idag: 5200g
+/-: +500g

Längd 24/8 : 54.5cm
Längd idag: 58cm
+/-: + 3.5cm

Dagens glada Vilma:


Vilma somnade i vagnen efter Bvc besöket och vaknade vid 17-tiden,
då va hon lite ledsen..gjorde nog lite ont i hennes lår...
Ikväll har hon mest legat och småslumrat i min famn, hon fick en panodil i förebyggande syfte.

Nu har hon precis somnat i sin säng och Mackan kom precis hem ifrån sitt jobbmöte (5 timmar lååååångt)

Tack och godnatt.

Det kommer göra ont...

2010-10-04 @ 11:04:29

... i mitt mamma hjärta idag. Idag kl 13:00 ska vi till Bvc för mätning, vägning och 3-månaders vaccineringen.
Kommer göra ont i mitt mamma hjärta att se henne få en spruta i vardera lår och sen antagligen bli jätteledsen.
Men vi håller tummarna för att det går bra! Skönt att Mackan följer med.
Just nu är han på jobbet men kommer hem vid 12-tiden, han ska jobba halva måndagen från och med idag.
Den här helgen bara försvann, kan va för att Mackan va borta nästan hela lördagen och att han jobbar halva dagen idag. Är ju van att ha 3 dagar ihop :) Men det är helg snart igen!! :)
Igår hade vi tvättstugan på morgonen, åkte till Maxi och veckohandlade, åkte förbi Ikano-huset och Teliabutiken för att lämna in min mobiltelefon (det är nåt knas med högtalaren, jag hör knappt vad folk säger och de hör knappt vad jag säger...kan ju va en födel om det funkar..den är ju bara 2,5 månad gammal)
Sen tog vi svängen förbi Kaga kyrka och Landeryd kyrka.

Såhär såg det ut när vi va ute och åkte igår:

Haha mina sömntutor...

Igår morse när vi lekte med Vilma så ville hon va lika häftig som sin pappa och ligga precis som honom på golvet.


I lördags blev vår lilla skrutt 3 månader!


Igår när vi va ute och åkte så åkte vi förbi Mackans jobbarkompis Robert och hans flickvän Frida. Frida hade ett gäng bröllopsmagasin som hon skulle göra sig av med. Jag fick dem!! :) :) Tack snälla Frida. Nu har jag en himla massa rolig läsning om kvällarna!



Nehe dags att göra oss iordning inför Bvc besöket.

Idol pizza & fina vänner

2010-10-02 @ 21:18:55

Igår tog Vilma och jag en promenad med våran fina vän Lina, en långpromenad runt Stångån :)
På kvällen åkte Vilma, Mackan och jag till Emma och Mackan.
Där åt vi pizza tittade på Idol och umgicks med Emma, Mackan, Hanna, Mange, Tobbe & Åsa.
Ett gäng fina vänner :)

Idag började jag dagen med ett body pump pass, lika skönt som alltid :)
När jag kom hem så hann jag hoppa in i duschen sen va det dags att skjutsa Mackan till Skogsvallen. Lagfest med fotbollslaget stod på hans schema....får se när han trillar in genom dörren?!
Så Vilma och jag har haft en heldag idag. När vi skjutsat Mackan så tog Vilma och jag en härlig höstpromenad,  och sen en liten tur på stan.
 Där sprang vi på Fam Forsberg som bjöd upp oss på fika, finare grannar får man leta efter!




Annars har jag mest försökt att få en lite smågrinig dotter att sova....skam den som ger sig :P
Innan det blev kolsvart ute så va vi ute på en liten kvällspromenad.
Har känt mig lite ur fas de senaste 3 dagarna, trött, ont i huvudet, orkeslös, nedstämd...
vet inte riktigt vad det är?!
Kanske är det 3 månaders ryckig sömn och att jag känner mig stressad mest hela tiden som har satt sina spår..
Det ska bli sablars skönt nu när Mackans fotboll har uppehåll ca 1 månad.
Nu är det "bara" jobb sen är det visst nåt jobbmöte och nån hjärt&lungräddningskurs...
Annars hoppas jag att få ha honom på hemmaplan :)