Sommarläsning

2009-07-10 @ 22:52:11
Under mina 3 veckors semester så läste jag ut 2 böcker...helt otroligt :P haha
Meeen jag kanske hade annat för mig också så blev inte så mycket tid för läsning....

Lilla hjärtat av Sophie Hannah
En spännade bok med en bra handling men den va svårläst....

För Alice Fancourt betyder den två veckor gamla dottern Florence allt. Så det är något motvilligt hon lämnar ifrån sig flickan för en stunds avkoppling på ett exklusivt spa; en present från svärmodern Vivienne. Alice övertalar sig själv att Florence är i goda händer hos maken David men när hon återvänder till bostaden får hon sitt livs chock: barnet i sängen är inte hennes!
Trots Davids protester kontaktar Alice polisen. Kriminalassistent Simon Waterhouse fattar omedelbart tycke för den stackars kvinnan, men tvivlar på hennes märkliga historia. Och hans kvinnliga chef, Carlie Zalier, är övertygad om att hon lider av vanföreställningar orsakade av en förlossningsdepression. David å sin sida är helt säker på att hans hustru antingen ljuger eller har blivit galen och han börjar bete sig alltmer hotfullt. Den enda som inte helt tvivlar på Alice historia är Vivienne.

Pepparkakshuset av Carin Gerhardsen
En riktigt spännande bok,ser fram emot att läsa fortsättningen.....
Pepparkakshuset är första delen i Hammarbyserien

Pepparkakshuset
En måndag i november, klockan är fyra, det mörknar och blöt snö faller över Stockholm. Mannen sätter sig tillrätta på tunnelbanan. Han undrar om det syns utanpå att han är lycklig. Om det stör? Tåget bromsar in och han kliver av. För upptagen med sina tankar för att se att en dyster figur följer efter honom.
På kort tid inträffar flera bestialiska mord i Mellansverige. När kriminalkommissarie Conny Sjöberg vid Hammarbypolisen börjar ana att de hör ihop blir han iskall inombords. Det finns en människa därute vars drivkrafter är mycket personliga och som inte kommer att backa undan för något.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback