Lekbesök

2011-01-31 @ 21:01:18

Vilma och jag började dagen vid 09:00 med frukost, bus & lek och ett skönt bad.
På eftermiddagen tog hela familjen en liten promenad på stan, jag smet in på Guld & Silver samt Makeupstore, smidigt när man inte behöver dra in vagnen också...framförallt på Guld & Silver.
Vi hittade ett par servetter på Lagerhouse som va kanon till bröllopet MEN det fanns bara en förpackning kvar :/
Strax efter det att Mackan åkt iväg på fotbollsträning vid 17:30 så kom Skorpan och Linus ner på lite lek.
Himla trevligt med lite sällskap =)

Nu kom Mackan hem så nu ska vi fortsätta se filmen som vi påbörjade förut idag.

Måndag igen....

2011-01-31 @ 12:39:34

Det har varit full rulle även denna helg.....
I fredagskväll bjöd Forsbergs upp på tacos, mycket smarrigt (jag skulle kunna äta tacos 7 dagar/veckan)!
Dresscode för kvällen var gråa mysbyxor, är det fredagsmys så är det!
Mackan och Limpan mekade badrumsfläkt och bästa syster försökte redan ut mina "bröllopsproblem"...

I lördags fick jag lite sovmorgon! Yay! Mackan gick upp och åt frukost med Vilma och busade massor tills det att det va dags för Vilmas förmiddagslur, då la han ner henne bredvid mig i sängen så sov vi sött ;) Mackan åkte iväg och tvättade bilen och handlade lite på Maxi. När han kom hem så blev det frukost med färska frallor, mums.
Jag kilade iväg och solade, när jag kom hem så åkte Mackan iväg på fotbollsträning och när han kom hem därifrån så kilade jag ner på stan en snabbis, tanken var att jag skulle springa in på Makeupstore och Guld & Silver men de fick för sig att stänga kl 15:00 på lördagar och jag va nere strax efter 15....typiskt!
När jag kom hem fixade vi lite käk, baconlindad fläskytterfilé med hasselbackspotatis, sallad, vitlöksbröd och bearnaisesås! Mumsfilibabba! Linus och Skorpan tittade passande förbi när maten var klar så Linus fick sig en tallrik också och Vilma bjöd på sin mat till Skorpan =) Vi är så himla snälla här nere i A:t :p haha
Strax efter 18 styrde vi bilen mot Stoffe som hade födelsedagsfest.




I söndags började vi med babysim, sen hem och käka lite och Vilma tog sig en liten "eftermatenlur", satte igång två maskiner tvätt, styrde bilen mot Cupolen och bröllopsmässan och avslutade med ett Maxibesök.


Vi har även sett klart säsong 1 av Solsidan och kommit ifatt med det som visats på tv så nu kan vi sitta bänkade framför tv:n kl 20:00 varje söndag.
Samt sett filmerna Knight and Day & Crank:high Voltage
Knight and Day PosterCrank: High Voltage Poster

Det var våran helg gott folk!
Hoppas ni haft en bra helg!

Världen utanför....

2011-01-27 @ 16:28:09

Laddad

2011-01-26 @ 16:48:05

Vilma sover en liten eftermiddagslur och jag sitter och väntar på att Markus ska komma hem ifrån jobbet så jag kan gå iväg och köra bodypump! Tyvärr får jag klara mig själv idag då ingen av mina träningskompanjoner kan. Men det ska nog gå bra, jag stod som nr 7 i kön på att få en plats...trodde inte jag skulle få det så va inställd på att köra gym men fick plats så nu blir det bodypump. Laddad! En vecka sen sist...

Vilma slocknade kl 19:00 för andra kvällen i rad. (och sov till kl 08:30-09:00 med ett nappinstopp i måndagsnatt vid 06:30)
Så när Mackan åkte iväg på fotbollsträning igårkväll strax efter kl 19 så va det lugnt och skönt här hemma :P haha Jag tog tag i Vilmas fotoalbum och satt och klistrade in lite bilder, så nu är alla bilder insatta och idag beställde jag nya kort.....lite kort ifrån i julas bl.a.
När Mackan kom hem ifrån träningen så blev det kladdkaka och ett avsnitt av solsidan =)

Idag har Vilma och jag tagit en långpromenad med Lina runt Stångån, jisses vad kallt det va...brr.
Himla hurtigt av oss och mycket trevligt att träffa Lina och prata lite skit ;)

Nehe, dags o dra sig mot Actic.

Helgen i bilder

2011-01-25 @ 12:36:14

Precis som vanligt så säger det bara poff så är helgen förbi. Inte funnits så mycket tid till att blogga, när jag får lite tid över, när Vilma sover så är det så mycket jag vill göra: Läsa en bok, pyssla med Vilmas fotoalbum, planera bröllop, se en film, se på nya säsongen av Grey´s Anatomy/Desperate Housewives/Private Practice....
Men kors i taket så har Mackan och jag tagit oss tid att se säsong 1 av Solsidan, vi har sett 6 avsnitt hittills. Alla verkar ha sett den, så vi vill inte va sämre :P
I lördags förmiddag så gick jag ner till Actic för att köra lite gym, blev axlar, triceps, rygg och lite mage. När jag kom hem så åkte Mackan iväg på fotbollsträning. Vilma och jag följde med Forsbergs på promenad sen blev det bus och lek här hemma.
Lånar några bilder från http://stkorsgatan10.blogspot.com/:



På kvällen var vi på Emmas examensfest.




Mackans (Emmas pojkvän) bror och hans fru Åsa fick en liten Nikki 2 veckor efter vi fick Vilma.
Vilma är alltså 2 veckor äldre men Nikki vägde ca 2kg mer och var ca 5cm längre än Vilma.
Som sagt, hon är inte så stor våran skrutt.
Vilma tog en liten powernap på nån halvtimme vid 20-hugget. Vi trodde att hon somnat för natten men icke. Sen var hon pigg och glad resten av kvällen, inte alls trött och ledsen. Hoppade runt i allas famnar och myste.
Vi åkte därifrån vid 23-tiden, då slocknade Vilma i bilen och sov när vi plockade ur henne i bilbarnstolen, när vi plockade av henne overallen, när vi la ner henne i spjälsängen. Trött tjej!

I söndags började babysimmet igen, Vilma plaskade som aldrig förr. Skoj!
Efter det åkte vi direkt till Nkpg, tog en sväng förbi Mediamarkt. Hittade äntligen en kameraväska till våran systemkamera så nu kan den få följa med ut på promenader, fester och fika m.m =)
Vi åkte även förbi min morfars grav och tände ett ljus, i söndags var det 9 år sedan han gick bort.
Åkte även förbi vid minneslunden hos farmor & farfar.
När vi kom hem blev det lite bus och lek uppe hos Forsbergs.



Igår var det Maxi-måndag, som vanligt när Mackan jobbar halvdag.

Nu är det lunchtime här hemma sen har vi en date med Emma inbokad.

Fredag

2011-01-21 @ 15:00:52

Igår va Vilma och jag hurtiga, vi tog en långpromenad till Markus jobb och hälsade på och åt lite mellis, sen traskade vi hemåt igen =) Kanonväder, solsken och blå himmel.
Vi ska strax gå ut en sväng, har suttit och väntat på att det ska sluta snöa men det verkar inte som det vill göra det så nu ger vi oss ut.
På förmiddagen/dagen så har Vilma och jag moppat golven, dammsugit, plockat undan, duschat alla växter, börjat tvätta så vi slipper styra med det ikväll.
Nu väntar vi på att pappa Markus ska sluta jobbet (om ca 2 timmar) så vi kan börja med fredagsmyset ;)
Nu har våran andra toastmaster/toastmadame tackat ja! Känner på mig att det här kan bli riktigt bra =) =)

Min kalender kom hem i brevlådan för några dagar sen. Finare framsida får man leta efter ;)

CheckCheckCheck

2011-01-19 @ 21:41:46

Onsdag idag, onsdag är min träningsdag! När Mackan klev in genom dörren vid 16:50 så klev jag ut genom dörren för att möta upp Lina för ett Body Pump pass på Actic 17.20. Kände mig stark idag så det åkte på lite mer vikt på benböj! Inga problem!! Nu laddar jag inför kommande onsdagspass ;)
Vilma och jag tog sovmorgon till 9:00 idag, inget ovanligt egentligen ;)
Våran dag har bestått av bus, lek, skratt, promenad och ett kvällsbad.
Vilma fick bada med mig när jag kom hem ifrån träningen.
Vid 20:00 sa Vilma tack och godnatt för idag, så nu sitter Mackan och spelar tv-spel och jag sitter och surfar runt på alltmöjligt.
Det går framåt i min bröllopsplanering (Mackan är inte så delaktig....hahaha, så han får helt enkelt nöja sig med det som blir :P ) prästen än nu prel.bokad, fotograf är bokad, toastmaster/toastmadame är tillfrågade varav den ena redan tackat ja. Det rullar på...är peppad inför bröllopsklänningsprovandet med min kära syster!

Snart är det läggdags, ska bara invänta att mina Tradera-auktioner går ut.

Lila

2011-01-18 @ 21:22:24

Nu är de nya gardinerna uppe, snälla svärmor tittade förbi med dem på förmiddagen.
Så nu är den lila duken på bordet (nöjd Sarah?! ..haha), de lila kuddarna i soffan och de lila gardinerna uppe.
Jag är nöjd, men tror jag måste ha nån mer lila pryl ;)
Vid 13-tiden mötte Vilma och jag upp Emma för en fika på Fräcka Fröken, mycket trevligt! Tyvärr blev det inga bilder tagna då vi inte har nån väska till vår systemkamera så vet inte riktigt hur jag ska transportera den och vår gamla kamera glömde jag hemma...Jag får helt enkelt införskaffa en väska till vår systemkamera så den får följa med ut.
Annars har vi inte gjort så mycket idag, när Mackan kom hem från jobbet så fixade vi lite käk. Och nu är han iväg på fotbollsträning, Vilma ligger och sover och jag hänger här.
Imorgon är det min träningsdag, onsdagar är min träningsdag!! YAY!! Har jag tur får jag smita iväg på fredagkväll, lör & sön ;) haha I fredagskväll gick jag och körde lite gym när Mackan kom hem ifrån jobbet :)

Nu blir det bröllopsklänningssurfande!

Kalasgod Kalops ...

2011-01-17 @ 21:36:18

...det var precis det som Markus & jag vart bjudna på uppe hos Linus & Skorpan igårkväll (Syrran den tråkmånsen jobbade stängning, så vi fick klara oss utan henne) Efter maten blev det bus, lek, dans & gitarrspelning.
Vilma drutta omkull när hon satt på golvet, välte omkull så hon fick en liten bula och ett litet rött märke i pannan. Så nu har hon fått sin första bula...och fler lär det bli ...


Bild lånad ifrån http://stkorsgatan10.blogspot.com/


När Mackan kom hem vid lunch idag så käkade vi lite sen traskade vi
ner på stan en sväng, Mackan behövde införskaffa ett par nya fotbollsskor.
När vi ändå va nere på stan så tittade vi på ringar, blombuketter, kläder till Mackan..
Nu vet vi vad saker och ting kostar som vi vill ha....
När vi kom hem fixade vi lite käk & lagade lite barnmat. Efteråt tog Mackan & Vilma en powernap.
Mellan 17:30-20:30 har Mackan varit iväg på fotbollsträning, Vilma och jag har busat en massa och så
avslutade vi kvällen med ett bad.

Lugnt & skönt

2011-01-15 @ 17:16:25

Just nu är det tyst och lugnt här hemma. Vilma ligger och sover och Mackan gick strax innan 16 för att gå bort till Kungsberget för 2 -timmars fotbollsträning. Just nu bara njuter jag! Surfar runt på lite bröllopsbloggar för att få lite tips & inspiration ;)
Idag vaknade hela familjen vid 09:00 :D Sköööönt! Frukost, lek & bus, moppade/dammsög/våttorkade alla golv, Vilma sov sin förmiddagslur, gjorde inköpslista, plockade in disken, vattnade alla 511 blommor, vid 12:30 va det lunchdags för hela familjen, Vilmas farmor kom förbi vid lunch då farfar Arne hade bowlingtävling i Sporthallen. Mackan och jag smet iväg till Tornby för lite veckohandling på Maxi och en snabbkik på Ruminteriör, Nordik, Chilli,Stadium & Rusta. Vi kom hem med ett par soffkuddar ifrån Ruminteriör, de hade köpt 3 betala för 2 :)
En tröja till mig ifrån Stadium, Vilma fick en mjukisdjurselefant ifrån Nordik.
Hade sett en lampa i Rustas senaste reklamblad, färgen på lampskärmen såg ut att vara precis samma färg som på gardintyget jag köpte på Åhléns. Och dessutom så kostade den 29.-!! Kanonbra tänkte jag! Bara det att den lila färgen var slut :/ Bajs också! Hoppas på att de får in dem igen *håller tummarna*
Farmor & Vilma hade precis kommit hem när vi kom hem från Tornby, de hade varit ute på en långpromenad. =)
Måste säga att det gick ju lite fortare att åka runt till de olika butikerna  när man inte behövde lasta i och ut bilbarnstolen varje gång. Så det va ju toppen att farmor ville titta förbi och mysa lite med Vilma.
Va nyss nere i tvättstugan för att kolla om det var ledigt men icke, tänkte att jag kunde kört några maskiner nu....Men vi har tid i tvättstugan imorgon.
Mackan kommer hem efter 19, då ska vi fixa lite käk och sen ska vi spendera resten av kvällen i soffan!

Trevlig lördagkväll!

Vad gör vi om dagarna?

2011-01-14 @ 12:41:04

Vi försöker att komma framåt....
(ibland får man locka lite med sånt man inte får leka med ;)


Vi gör lite armhävningar....


Vi leker tittut....


The Forsbergs are best ;)

2011-01-14 @ 12:01:35

Vet inte riktigt vad jag gör om kvällarna eftersom att jag inte hinner blogga :p haha
I tisdags så traskade Vilma och jag bort till Annelie för lite skvaller & fika =)


I onsdags så följde vi med The Forsbergs på en promenad genom Trädgårdsföreningen, efter den blev vi bjudna på fika ;) Vilma och jag har det ganska bra om dagarna ;)
(Lånar några bilder ifrån http://stkorsgatan10.blogspot.com/)



Vid 17:20 körde jag ett body pump pass på nya stället Actic ihop med muskelknuttarna Emma & Lina ;)
När jag kom hem ifrån träningen så var Vilmas farmor & farfar här på besök.
Snälla svärmor ska sy ett par gardiner utav det lila tyget som jag köpte på Åhléns åt oss!! Den lila duket ligger redan på soffbordet, ska bli spännande och se när gardinerna kommer upp! Hoppas det blir som vi tänkt oss :p
Igår tog Vilma och jag en liten sväng på stan, postade några Traderapaket.
När Mackan kom hem från jobbet så fixade vi lite käk, vid 18:30 åkte han iväg på fotbollsträning.
Vilma och jag blev uppbjudna till Forsbergarna på lite bus & lek! =)
♥ De är så himla fina! Är så glad att vi har dem i trappuppgången bredvid. ♥
Vilma fick sin kvällsgröt vid 20:00, vid 20:30 sov hon så sött i sin säng.
Jag tog hand om strykhögen & disken.
När Mackan kom hem vid 21:30 så satte vi oss i soffan och tog det lugnt.

Just nu ligger Vilma och sover, hon borde vakna snart då hon sovit i 2h nu.
När hon vaknat blir det lunch och sen en sväng ner på stan för att kika in på Ohlssons tyger.
Vid 18 ska jag gå ner och möta upp Annelie utanför hennes jobb, vi ska gå och köra lite gym, hoppas på att det är lugnt en fredagkväll :P

Cliniderm-tävling

2011-01-14 @ 11:35:46

Jag är med och tävlar om ett gåvopaket ifrån Cliniderm på www.karleksbarn.blogg.se.

Boxen innehåller: Active Protection Day Cream 5ml, Age Delay Serum 2ml, Ultra Soft Cleansing Milk 5ml, Barrier Repair 5ml, Optimal Strenght Night Cream 5ml, Ideal Balance Skin Tonic 5m

3 veckor

2011-01-11 @ 10:46:17

I cirka 3 veckors tid så har Vilma nästintill sovit hela natten!!!
Hon har somnat mellan 20-21 på kvällen och sovit till 08-09 med undantag för EN nappinstoppning mellan 05-07. Såhär har våra nätter sett ut de senaste 3 veckorna :) Efter första natten så tänkte jag att det här kommer inte hända inatt igen...men tji fick jag.
Men inatt bröt Vilma den fina "sovahelanattentrenden", hon vaknade 00:30, 03:30, 06:45 och sen gick vi upp 07:45. Men lika glad är jag ändå för jag har fått sova hela nätter i 3-veckors tid! :)
Igårkväll när Vilma somnat så satt jag och pysslade, planerade med vårt bröllop....iiiiih!

När Vilma sovit klart sin förmiddagslur och ätit lunch så ska vi gå till Annelie för att spana in hennes och Eriks lägenhet samt fika och prata lite skit ;)

Ikväll kommer Mackan hem ♥

Nkpg-besök

2011-01-10 @ 23:15:48

Idag har Vilma och jag haft besök utav min mormor, hon kom strax innan 10 och stannade till 15:45.

Linus och Skorpan kom ner på lite fika & bus efter att de ätit lunch =)
Min syster ringde ner på kvällskvisten och undrade om vi ville komma upp och leka lite med dem, vilket vi jättegärna ville! De är så himla snälla som tar hand om mig och Vilma när Mackan är borta ;)
Dagen har gått i ett så har knappt hunnit sakna Markus...jooooooo klart att jag saknat honom. Kommer bli kallt och ensamt i sängen inatt...påtal om det så borde jag kanske krypa ner i sängen nu... Vilma har sovit sen 20:15!

Tjingeling

Promenad i Trädgårsföreningen

2011-01-09 @ 22:36:36

Gudars så skönt det har varit att ha haft 4 lediga dagar ihop :) Imorgonbitti åker Mackan till Sthlm för del 2 av stihlkursen, han kommer hem tisdagkväll så Vilma och jag får klara oss på egen hand måndag & tisdag.
Idag har vi haft en lugn och skön dag, när Vilma sov sin förmiddagslur så slappa Mackan och jag i soffan framför tv:n. Efter lunch tog vi en uppfriskande promenad genom Trädgårdsföreningen. Vi tog med oss vår julklapp-systemkameran- och testade lite.

När vi kom hem därifrån så fixa Mackan lite käk och jag roade mig med tvättstugan.
Vid 16.30 åkte Mackan iväg på "fotbollsmöte", Vilma och jag var hemma och busade och sjöng lite.
Vid 19.30 kom Mackan hem och med sig hade han pizza :) :) Sweeet!
Just nu ligger Vilma och sover (sedan 19:45) Mackan spelar tv-spel (han spelar online med Jens så de sitter och pratar med varandra i sina headset, det låter lite roligt) jag ska krypa ner i sängen nu och läsa en "Allt om bröllop" tidning.

Tjingeling

Överraskningsfödelsedagsfest

2011-01-09 @ 12:08:49

Igår mötte jag upp Sarah utanför Actic strax efter 11 för att köpa träningskort. Nu har jag snart en kortlek med träningskort :P haha Näevars, får se hur jag gör med Feelgoodkortet...
Efter det tog jag bilen ut till Tornby, igår när vi va på Åhléns i stan så hittade vi ett gardintyg men det fanns inte tillräckligt mycket så de va snälla och la undan det på Ikano-huset så jag åkte ut och hämtade det.
Och så sprang jag in en snabbis på IKEA...Strax efter att jag kommit hem så tittade Fam Forsberg förbi och sa hej :) Gillar sånadär spontanbesök :)
Vid 16:30 så kom Tobias & Åsa förbi här och hämtade upp mig för att åka till Emma där det vankades överraskningsfödelsedagsfest för Hanna som fyller år nu på tisdag :)





Mackan passade på att ha grabbkväll när jag inte va hemma ;)
Vilma fick snällt vara med på grabbkvällen så hon kunde skvallra för morsan sen ;)



Nu ska vi äta lite lunch och sen ta en promenad i det fina vädret...
Jag hör fågelkvitter...Våååååååååååår!! ;)

Fynd & fredagstaco

2011-01-09 @ 10:58:47

Här kommer en liten uppdatering, har inte hunnit med det de senaste dagarna...
Mackan tog ledigt i fredags så vi har fått 4 dagar ledigt ihop :)
Vi tog en liten tur på stan och kom hem med nya handdukar, badlakan från Hemtex och en lila duk från Åhléns.
Jag hittade en tunika för halva priset på Gina Tricot (kan ha varit det första jag köpt på mellanrea någonsin om man bortser ifrån barnkläderna jag köpte till Vilma förra veckan, har aldrig hittat nåt på rean...) samt ett par nya jeans :) Nu har jag två par jeans som sitter bra!! Yay!!
Förra veckans rea-fynd till Vilma:

Fynden på Polarn&Pyret

Fynden på H&M (fast den vita med blommor köpte jag för ordinariepris men den kostade bara 49.50)

Fyndet på Lindex

Mina fynd igår:



'
                                                                               
                                    

På kvällskvisten kom Lovisa, Johan & Milla över på lite tacos.
Mycket trevligt att träffa dem, blir ju tyvärr inte så ofta, vi får se till och ändra på det ;)





Trettondagen

2011-01-09 @ 09:57:51


Vi fick besök av Marcus & David på torsdagseftermiddagen.

Vid 18-tiden åkte vi ut till Holmetorp där Markus bror med familj var på besök.


Kusin Lisa lekte tittut med Vilma, det tyckte Vilma va jätteskoj!

Såhär glad va Vilma när hon fick leka med kusinerna.

Kusinerna tyckte det va jättekul att busa med Vilma och hon skrattade åt allt bus.


Vilma fick en massa fina julklappar av kusinerna. Farfar var snäll och hjälpte till att öppna.


Örebroarna fick ett pussel av oss i julklapp.

Iväg på äventyr

2011-01-08 @ 16:31:03

Tänkte jag skulle slänga in lite bilder ifrån torsdagen och fredagen men
det hinns inte riktigt med just nu för Åsa ringde precis och sa att de va påväg hit för att hämta mig inför kvällens äventyr så ni får helt enkelt vänta tills imorgon!

Trevlig lördagkväll! (Eller vad är det för dag sis?! ;) haha

Kvällsmys hos T & Å

2011-01-05 @ 23:17:15

Igårkväll var vi hembjudna till Tobias & Åsa.
Vi blev bjudna på varma mackor och supergod kladdkaka :)






1.Mycket goda varma mackor bjöds det på.
2. Tobbe & Åsa hade bakat en kalasgod kladdkaka.
3. Tobbe & Åsa & Vilma har soffmys.
4. Åsa & Vilma myser.
5. Tobbe & Vilma busar.
6.Mackan Zelda 8-bitars

Tack Tobbe & Åsa för en mysig kväll :)

På eftermiddagen idag tittade Vilmas morfar förbi för lite mys.



1. Vilma tar sig ett smakprov.
2. Morfar busar lite.
3.Smaskens med äpplegröt tycker Vilma.

Nu är det tack och godnatt, Vilma sover sen 3 timmar tillbaka
och nu är det dags för mig och Mackan att krypa till sängs.

Uppbokade =)

2011-01-04 @ 11:19:24

I söndags spelade Mackan Boren cup och va borta från 08:30 - 16:45.
Vilma och jag tog en härlig promenad ihop med Linus och Skorpan som också va ensamma då syrran jobbade.
Igårmorse vid 10:15 hade vi tid på Bvc för läkarundersökning. Läkaren sa att det va en fin tjej (stolt mamma)
Allt såg bra ut :)

Vikt 6/12 : 6180g
Vikt igår: 6420g
+/-: +240g

Längd 6/12 : 62cm
Längd igår: 63.5cm
+/-: + 1.5cm

När Mackan kom hem för att följa med till Bvc så då jobbade han till 13:00 istället för 12:00 men när han kom hem så styrde vi mot Tornby för att fixa en sak på IKEA och sen veckohandling på Maxi.
Sprang ner en snabbis på stan när vi kom hem ifrån tornby, är i stort behov av nya jeans då jag bara har ett par som passar och nu börjar jag tröttna på dem :P haha Blev ett par nya ifrån JC, strl 24/32!! Innan jag va gravid hade jag 26/32, 25/32 men de är förstora nu :/ Så nu är jag nere på 24/32....
På kvällskvisten kom Skorpan & Linus ner och busade lite...jag smet iväg och tränade ihop med Lina, Emma & Sarah. Sarah och jag testade Bodypump på Actic, Emma och Lina guidade oss runt...Nu återstår att se om vi blir kvar på Feelgood eller om vi byter till Actic :)

Såhär snygg blev Vilma när hon lånade Linus glasögon igårkväll:


Ikväll är vi bortbjudna på mat hos Tobias & Åsa :)
På torsdag kommer Marcus & David hit på besök.
På fredag har vi bjudit hit Lovisa & Milla på tacos.
Någon dag ska vi ut till Holmetorp och hälsa på, Markus bror med familj kommer och hälsar på i trettondagshelgen.
På söndagkväll har Mackan upptaktsmöte med fotbollen.
Måndagmorgon 10/1 åker M till Sthlm för sthil-kurs och kommer hem tisdagkväll.

Just nu försöker jag söva om min skrutt som "bara" sovit 50 min nu på förmiddagen men ser ut som jag får plocka upp henne då hon bara ligger och "pratar" där inne :P
Tänkte att vi skulle gå ut på en liten promenad efter lunch men just nu snöar det :/

Grattis!

2011-01-02 @ 21:55:21

Vår fina tjeja blev idag 6-månader ♥

Nyårsafton 2010

2011-01-01 @ 21:03:49

Strax efter lunch så tog Vilma och jag en promenad runt stångån med vår vän fina Lina.
När vi kom hem åkte mysbrallan på ett tag fram till strax innan 17 för då var det dags o byta om till finklänningen.
Strax efter 17:30 så anlände vi till Fam Forsberg (trappuppgången bredvid) där vi skulle fira in det nya året.
De bjöd på toast Skagen till förrätt och kött, kyckling, potatisgratäng och sallad till varmrätt.
Efterrätten stod vi för i form av en glassbomb.
Vilma slocknade vid 20:30 inne på Anna & Linus säng och när Skorpan väl bestämde sig för att
somna så plockade vi fram Rappakalja och hade himla roligt!
Om det är nån som undrar vad ordet dipplax är så kan jag berätta det för er:
Det är Olw´s nya dip med smak av lax...hahahahahah
Tack Fam Forsberg för en mycket trevlig kväll!



Pliiiing

2011-01-01 @ 20:13:25

I torsdags...

2011-01-01 @ 19:51:58

när jag kom hem ifrån jobbet (jag jobbade förövrigt min sista dag i torsdags, nu ska jag va mammaledig ett tag) så va Jens & Stoffe här. Mackan hade bjudit över dem på lite tacos.
De tittade på Van Hellsing och jag satt och slappa framför datorn.


Såhär duktig är Vilma på att sitta själv nu:

Ett par minuter kan hon sitta själv sen tippar hon åt sidan..
men hon jobbar på´t!