Fotbollsfru

2010-08-21 @ 16:10:05

Va nere en snabb sväng på stan igår, hämtade en bok på jobbet som jag beställt åt systern min.
När jag va inne på jobbet så ringde Emma, hon och Linda skulle in till stan och fika och undrade om jag ville haka på. Så jag och Vilma mötte dem vid Espressohouse =) Gillar sånadär spontana saker som inte står på schemat.


När Mackan kom hem från jobbet så packade vi in oss i bilen och styrde mot Mantorp. Mackan hade ju som sagt fotbollsmatch, så jag och Vilma följde med och hejjade på. Vilket resulterade i att de vann med 3-1 (eller skriver man 1-3 när det va bortamatch...haha fotbollsfrun har lite dålig koll på det där....haha)


När vi kom hem vid 21:30-tiden så blev det pizza och soffmys.

Jag satte alarmet för att gå upp och köra body pump imorse men när resten av familjen sov sött så valde jag att fortsätta göra dem sällskap.....
I förmiddags hann vi med både att tvätta, plocka in tvätten, vattna x-antal blommor (de är många), diska och mysa med vår fina dotter. Mackan åkte ut till Holmetorp vid 13-tiden för att hjälpa sin pappa att gjuta (tror jag det var) ett badrumsgolv. Här hemma har vi varit effektiva, har hunnit med att moppa golven, dammsuga, städa ur badrummet, kört lite hemmagym med Mackans hantlar, rensat ur garderoben + skor så nu står det en full påse som ska till myrorna :) Och fröken Vilma har hjälpt till på sitt sätt, att sova i babysittern :)

Nu ska vi ta oss en lite promenad, skönt med lite frisk luft.
Sen är mitt mål att fortsätta fylla i Vilmas mitt första år böcker.

Förresten, igår va en stor dag:
Fröken Vilma blev 7-veckor och kusinvitamin blev 5-månader!
GRATTIS!!


Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback