Det är sidan som gäller just nu

2010-10-26 @ 12:34:19

Vilma har kommit på att det är mycket roligare att ligga på sidan nu vilket gör att det blir lite svårare när man ska byta blöja ;) Men allt går.
Igår hade jag 1,5 timmes egentid-frisörtid- gissa hur skönt det va!! Ojoj, sitta och dricka te, läsa skvallertidningar och bli ompysslad i håret! Hade bokat tid för färgning men när min frisör va klar med färgningen så sa han det, så klipper vi lite.. .. .. Eh, jag har bara bokat tid för färgning sa jag. (tänkte shit är ju inte direkt rik på kontot såhär innan den "stora" mammapenningen trillar in) Han sa det, jag bestämmer att vi klipper lite nu när du ändå sitter här. Åh tack snälla sa jag!! (vilket behövdes för jisses vad mina toppar va slitna) När jag skulle betala fick jag BARA betala för färgningen!!! Jag har nu äntligen hittat en frisör som jag kan tänka mig att gå tillbaka, inte bara för att han klippte mig gratis..haha.. utan han va mycket mycket trevlig!
När jag kom hem så hade Mackan slöjdat ihop lite käk, han är ju pappaledig halva måndagarna så han kom hem vid 12 lagom till jag skulle gå iväg till frisören.
Vi 16 hojjade han tillbaka till jobbet för fotografering och hjärt&lungräddningskurs (stjärt & pungräddning som vi säger här hemma)
Jag och Vilma blev uppbjudna till Forsbergs på lite mys och lek på kvällen :)

Dagens busVilma:

'
Snart ska vi möta upp Åsa & Hanna för en härlig höstpromenad runt ån.


Kommentarer

Postat av: Lovisa

Vilken frisör va det då?:) är en som jag brukar köpa produkter av som verkar himla trevlig, tänkte om det är samma:)

2010-10-26 @ 15:40:41
URL: http://loveijsa.blogg.se/

Postat av: Maria

Lovisa: Jag va hos en frisör på hårteknikerna :)

Kram

2010-10-26 @ 19:33:16
URL: http://majjabajja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback