Bad bad bad bad

2011-08-05 @ 22:59:01

Det har blivit bad för hela slanten den här veckan.
Vi har varit vid Svartåfors tis, on och tors :) Sol och bad, det kallar jag semester.
Skönt att få nästan 1 vecka med fint väder...träligt bara att våra två första semesterveckor bjöd på regn, regn och åter regn. Vi får se hur nästa vecka ser ut, håller tummarna för fint väder!!
Vi hade bara med kameran i tis till badet, vi skippade den i ons & tors så vi slapp va oroliga för att den skulle bli stulen när vi va i och badade hela familjen.
Men här kommer lite bilder ifrån i tisdags:




Annars så har jag varit och kört Bodypump, Mackan har varit på fotbollsträning, ikväll har han spelat match i Mjölby ( de vann med 3-2), vi har varit och hämtat löpare + slips som varit inlämnade på en syatelje, varit förbi cateringfirman och tittat på en annan bordsduk, inhandlat en gästbok + fotoalbum m.m
Bröllopsplaneringen går framåt ;)

Imorse så var vi hos Fotofolket för kusinfotografering, ser fram emot att få se bilderna!! Tror de blev skitbra!
När Mackan åkte iväg på fotbollsmatch tog Vilma och jag en snabbis till Ikano-huset för att titta in på mitt jobb. Sarah hade en försenad födelsedagspresent  till Vilma, även om Vilma va lite sisodär på att visa sin tacksamhet till Sarah så gillade hon sin present då hon satt och myste med den i bilen påvägen hem.
Hemma, dumpade vi våra grejer sen gick vi upp till Forsbergs för bus och mys ♥

Nehe, varit vaken sen 05:50 så nu börjar ögonen gå i kors på mig. Sova ett par timmar tills vår solstråle slår upp sina blå. Tänkte jag skulle pallra mig iväg på ett body pump pass på morgonen :) *laddad*!!!

Tack och godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback