TISDAG

2011-06-21 @ 11:10:48

Som vanligt så har det gått en vecka sen jag bloggade sist, det är ingen ordning på mig :P

15/6= Jobbade 10-18
16/6=Jobbade  10-18
17/6=Jobbade 13-20. Vi provsmakade maten som vi ska ha på bröllopet på kvällen när jag kom hem från jobbet. *smaskens* Vi tog lite bilder men dessa får ni tyvärr inte se, menyn är hemlig ;)
18/6= Ledig!! Body pump på Feelgood på morgonen, gick riktigt bra, kände mig stark! Efter lunch tog vi en runda på stan, hejjade på Milla, Lovisa & Zekka som satt och fikade, hejjade på Martin som jobbade på Trädgårdstorget med Swedish Beach Tour. Sen gick vi och satte oss i Trädgårdsföreningen, tittade på vigseln som ägde rum i kärlekstemplet i Trädgårdsföreningen.


Efter kvällsmaten blev det en snabbis till Maxi för att inhandla lite saker till U & L födelsedagspresent. Jag hade fått äran att fixa deras presenter :P
Blev lite ihopplock i form av lite olika frukter bl.a mango, melon, papaya, en flaska rosévin, lite olika choklad m.m
I söndags tog vi en snabbis till Tornby, för att lämna U & L ´s presenter på jobbet och att köpa luckor till vår nya bokhylla i sovrummet. (Vi ska sälja den som står inne i Vilmas rum) Det va det enda vi gjorde, sen lämnade vi kaoset och åkte hem! Sate i gatan vad folk det va, kaos på parkeringen.....
Strax innan 17 styrde vi bilen mot Rycklösa för husvisning, vi visste redan innan att det va ett hus med renoveringsbehov, men vi gillade det. Men vi pratar om att i stort sett alla rum bör renoveras innan man kan flytta dit, framför allt köket och badrummet...njae...Vi fortsätter vår husjakt!!!

Vi har även hunnit med att rensa ur vårt förråd under helgen till bakluckeloppisen(och satt pris på allt)
Det blev ett par påsar. Vi får se om vi får nåt sålt!

Måndag igår, innebar jobb för min del 10-18. När jag kom hem sa Markus och jag i stort sett hej/hejdå till varandra sen åkte han på fotbollsträning.
Idag jobbar Markus 7-12 och jag jobbar 13-20.

Snart midsommarafton, snart fyller jag 26 år, snart blir Vilma 1 år!

Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback